divendres, de març 04, 2011

Joan Laporta i la intel·ligència emocional

Sempre m'he relacionat amb molta gent (potser majoria de convergents però en general gent d'arreu, fins i tot pperos i de filosiudadanos), i tots saben com sóc i què penso, em saben diferent -em reconeixen de la corda de les CUP- però, en canvi i a diferència de mi, tots ells es relacionen majoritàriament amb gent de la seva pròpia corda.

Fa quatre dies uns quants vam tenir una interessant conversa  sobre "intel·ligència emocional" per la banda de la contradicció aparent entre "Realpolitik" i "ambició independentista sectària", en concret sobre l'aparent incapacitat o dificultat, de molts d'aquests que només es miren el melic, de "preveure resultats integrant l'experiència".

Bàsicament va ser una una discussió sobre què és més intel·ligent des del punt de vista de la I.E: la política de peix al cove de CiU o la política pragmàticament -però alhora clarament- independentista.

Però en mig d'això vam parlar de Laporta i de Carretero:  
no enteníem per què RCAT no va retirar-se a temps de les Autonòmiques si era evident que faria més nosa que servei (alguns amics, simpatitzants d'en Carretero, van abstenir-se o fins van votar Laporta degut a aquest efecte tan obvi i previsible). Precisament l'origen de la conversa havia estat la previsió que Solidaritat fés el mateix paper a les municipals de Barcelona en comptes d'unir-se o de no presentar-se per a no fer nosa.

Ara, a la vista de la decisió de Laporta de cara a les municipals de prioritzar la unitat de centre independentista -en comptes de fer nosa de forma estèril- penso que potser és una evidència de la major intel·ligència emocial d'aquest.

En fi, no tinc més temps, tot això dóna de sí el minutet que tenia, ja ho desenvoluparé a l'article de dijous del Bloc Gran.

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Jo no crec que en Laporta hagi demostrat més "intel·ligència emocional". El que crec és que van crear SI siguent en Laporta el cap de llista per adquirir més votants i posteriorment, un cop s'hagués donat a conèixer en la política marxar a un altre partit.

És més, crec que tot això ja estava pactat amb el senyor Uriel Bertran.

Fantassin ha dit...

És possible.
Qui vols dir que ho han pactat amb l'Uriel?