divendres, de juliol 30, 2010

Els 5 senyals que precediran la Independència :-D

Nova entrada al Bloc Gran del Sobiranisme:
Els 5 senyals que precediran la Independència :-D

30/07/2010-Els 5 senyals que precediran la Independència (http://blocgran.cat/?p=2605)

Els 5 senyals que precediran la Independència :-D

 juliol 30, 2010 |  Fantassin Manel |

Ningú sap l’hora i el lloc, però vosaltres que sabeu comprendre les estacions, sabeu que quan cauen les fulles s’apropa l’hivern, sabeu quan està apunt de ploure… així seran els signes que reconeixereu quan l’hora s’apropi.
.
Els místics cercaran senyals transcendents, més o menys interpretables en funció de l’ortodòxia. Els sociòlegs i els economistes estudiaran la numerologia per a fer les seves prediccions. Els independentistes que no saben veure més enllà del seu melic i es pensen que ja tenim prou vots, creuran que el gran moment haurà arribat quan s’assoleixi la unió dels quatre líders més purs, un per cada una de les quatre barres.
.
Finalment estem els xamans de la terra, que sabem més per vells que per xamans. Que percebem la veritat i veiem com el nostre poble avança vers la independència seguint el riu del destí, sense aixecar la mà contra l’enemic; al contrari, esperant asseguts fins veure passar el seu cadàver amb els peus pel davant, sabedors de la seva incapacitat per gestionar, no sols l’Imperi On No Es Ponia El Sol, sinó, fins i tot, l’escala de veïns.
.
Nosaltres no cerquem els senyals del “Dia que caurà la Bèstia” en fenòmens naturals, ni esperant que el poble s’alci en armes front la injusta sagnia econòmica. Al contrari, nosaltres cerquem els senyals en l’actitud de l’enemic, i més en concret en aquells indicadors que, per cutres, connecten íntimament psique i cultura.
.
oreja_rabo
Ho hem vist aquests dies arrel de la prohibició dels toros: hem sentit en les seves ràdios els clams indignats “…contra els pèrfids nacionalistes que impedeixen al 99% dels catalans, que són bons espanyols, de poder veure La Fiesta…”. Hem escoltat la solidaritat dels germans espanyols dient-nos “…pué llamo dehde Zantandé, que hoy en la plaza habemoh cortao doz orejah, van poh vozotroh, catalaneh, pohque noz sabe mal que sus perdeih La Fiehta…”
.
Per això, un cop  La Cort Internacional de Justícia   http://www.icj-cij.org/homepage/ ha desarmat Espanya del dret a bombardejar-nos novament (aquest cop disparant-nos amb l’Article 8 de la Constitució Espanyola), que era la essència del seu dret i la seva raó, nosaltres no esperem ni accions constructives ni signes intel·ligents. Coneixem els principals indicadors que senyalen la imminència de l’alliberament:
.
El Primer ja l’hem vist: el rei dels espanyols demanant la intercessió de l’Apòstol Sant Jaume Matamoros, patró i protector d’Espanya, perquè eviti la secessió de Catalunya. “¡Santiago, y cierra España!”
http://www.elplural.com/politica/detail.php?id=48993 .
.
El Segon Senyal serà quan Espanya demani ajut directament a Déu. Ateses les influències, no descarto que el mateix Vicari de Crist faci alguna referència al tema, en la seva pròxima visita a Barcelona per consagrar la Basílica de la Sagrada Família. http://www.abc.es/20100723/sociedad/papa-sagrada-familia-201007231625.html Malgrat l’històric rebuig papal de parlar català en la benedicció anual “urbi et orbe”, és molt possible que ens faci -aquest cop si, en català- les seves recomanacions, més o menys explícites, en pro de la unitat d’Espanya.
.
1_lc_fmtEl Tercer Senyal seran les Processons Marianes que es desenvoluparan per tota Espanya en mig de càntics d’amor en vers els catalans.
.
El Quart Senyal serà l’amenaça que, en cas de secessió, només seran independents les províncies on el vot sobiranista hagi estat hegemònic. En tot cas, amb vot hegemònic o no, la pretensió serà quedar-se la província de Tarragona, tal com va predir en Vicent Partal en un article a la revista  “El Temps” a finals dels anys vuitanta. L’objectiu seria alhora dissuasori, punitiu i estratègic, com a tap entre el nou estat i les comarques valencianes pendents d’incorporar-se a Catalunya. Cal que feu memòria, perquè aquest senyal és el previ al del dia abans de l’alliberament!
.
Finalment, el cinquè senyal: La Factura. Espanya pretendrà cobrar-se els suposats serveis prestats a Catalunya, en tant que mercat i per despeses de protecció militar, d’ordre públic, etc. amb sumes astronòmiques.
.
Jo no posaria la mà al foc sobre la resposta a tal requeriment per part dels líders catalans, perquè una cosa és ser un vell xaman, una altra és veure com s’esfondra un imperi ineficient, però molt més difícil és suposar intel·ligència als nostres polítics després de veure el que hem vist des de 1975 ençà. Però, en tot cas, aquest serà el darrer dels signes. Cantem lelúies perquè l’endemà d’aquest indicador serem lliures.
.
Que tingueu un bon jorn de satisfaccions i de lluita en el camí de l’alliberament!
·
Fantassin Manel
.
Etiquetes Política catalana |  13 comentaris »

13 respostes

 1. Fantassin » Blog Archive » Els 5 senyals que precediran la Independència :-D diu:
  [...] entrada al Bloc Gran del Sobiranisme:Els 5 senyals que precediran la Independència http://blocgran.cat/?p=2605“…Ningú sap l’hora i el lloc, però vosaltres que sabeu [...]
 2. Jesús (Xess) diu:
  A tots els amics, companys, posters i lectors del BGS:
  Bones vacances i fins al setembre!!
 3. David Morgades i Clopés diu:
  Jesús (Xess):
  Bones vacances company. :-)
 4. David Morgades i Clopés diu:
  andriu:
  Mira que ets pesat, perquè no vas a escoltar la COPE una estona xato?.
 5. Fantassin Manel diu:
  Andriu, no necessito investigar l’accent dels maños perquè jo mateix sóc maño i visito Zaragoza cada any.
 6. Salvador diu:
  A les acaballes de la dictadura els tecnòcrates de l’opus proposaven crear una “Región Noreste” amb Catalunya sense la província de Lleida que seria annexionada a l’Aragó per formar la “Región del Ebro” o alguna cosa així.
 7. Albert diu:
  És que aquests polítics que comentes en el quart punt no seran els que ens portaran cap a la independència. Els que ho aconsegueixin, de ben segur, no seran tan rucs per a pagar factures inventades-
 8. eliseu diu:
  Fantasin quan dius:Malgrat l’històric rebuig papal de parlar català en la benedicció anual “urbi et orbe”,
  tothom ha de saber que aquest rebuig, inclós el de dir Bon Dia quan surt al balcó o la finestra i que ho hauria de dir per respcte no ja als catalans sino que a les parroquies i parroquians andorrans, no és pas per questions ideológiques o de menyspreu ( no seré jo qui defensi al papa)sinó que mes ahviat per questions digum-ne terrenals
  doncs és veu que als espanyols els hi molesta molt i molt que el papa digui ni tan siquiera Bon Dia que l’estat espanyol esmerça els esforços que calgui inclós calés per evitar que el papa tingui aquesta deferencia amb els andorrans
  així que vivim en un estat que per mes maldrestes que siguin, la veritat és que tenen cura fins i tot dels mes petits detalls (sense importancia)
  o sia que ja ho sabeu
 9. Salvador diu:
  A la majoria dels andorrans no ens treu el son el que digui i com ho digui aquest bon home.
 10. eliseu diu:
  la questió no és si als andorrans ús treu la son o no, e papa ha de sonar els bon dies en català igual que ho fà amb un fotimé d’idiomes pel sol fet de ser estats i a les parroqiues i parroqians andorrans els hi deu el mateix respecte que a tots els altres, el cas és que no pas aquest papa sinó que algun d’anterior ja va deixar de donar els Bon Dia no pas per la manca de son dels andorrans sino perque al estat espanyol és veu que si que li treu la son i molt
 11. Salvador diu:
  Per part d’Andorra s’ha demanat vàries vegades al Vaticà afegir el català a les llengües que el Papa fa servir en els seus missatges, però sembla ser que hi ha una mena de veto de l’estat espanyol. Des de l’època del dictador han intentat posar les grapes a Andorra i com que no se’n surten prenen represàlies i així també aprofiten per fotre als catalans.
 12. Durruti fai Companys cnt amb psuc. diu:
  Recordo que Catalunya és una gran nació catòlica, que el nostre Ferran era el catòlic, i era el nostre sobirà, que aquí hom denana la intercessió de la “Moreneta”, de la Mercè o de sant Jordi per exemple.
  I per desgràcia crec convenient recordar-ho ja que, una de les manipulacions castellanistes, de les que tan inconscients som ha estat potenciar l’anticlericalisme, que ha represaliat el clergat catalanista.
 13. Ignasi diu:
  Nació catòlica? Però històricament oposada a l´Esglèsia catòlica, vaticana, apostòlica i romana. No oblideu els càtars i que el Poder Papal mai va reconèixer els comtes catalans com a reis feudals. Què per a ser reis van haver d´emparentar-se amb una casa reial si reconeguda, la del casal d´aragó. Recordeu que per allà el segle x-xi-xii-xiii el Vaticà és com avui la ONU i el Papa, Estats Units,que eren i són qui diuen qui i qui no i contra qui o contra què. I recordeu, també, la batalla de Muret.
  I, per cert, avui Catalunya no és una nació catòlica. Els Països Catalans són una societat multi-religiosa.
  En realitat seria una nació agnòstica.
  La factura? Estaria disposat a treballar gratis durant 10 anys o més si veig les forces d´ocupació en un comboi en direcció més enllà dels Monegres i del riu Cinca.
  La província de Tarragona? O sia que les Terres de l´Ebre i el Camp de Tarragona són innegociables però la comarca del Matarranya i del Rosselló o les terres valencianes o les illes balears, i, també, Formentera si que són negociables?