dissabte, de febrer 16, 2008

Today Kosovo tomorrow Catalonia

Aprofitant que un efecte de la independència de Kosovo serà una munió de cerques a google de referències sobre Kosovo, us proposo una manera de visualitzar les aspiracions catalanes saludant, de forma massiva, la independència de Kosovo, amb entrades en fòrums i en blocs amb el mateix títol, que estigui escrit al menys en anglès: "Today Kosovo tomorrow Catalonia".


També estaria be que els blocs adjustessin un gràfic amb el mateix nom, i que aquest gràfic inclogués, en un mateix arxiu, els mapes de kosovo i dels països catalans, o els escuts d'ambdos territoris.


2 comentaris:

Fantassin ha dit...

Diu en Xavier Mir:

Today Kosovo, tomorrow the Catalan Countries (miscel·lània 16-II-2008)
xaviermir | General | dissabte, 16 de febrer de 2008 | 21:33h
Nova proposta de la catosfera independentista
Des del bloc d'en Fantassin a la XBS arriba una nova proposta per internacionalitzar la qüestió independentista al nostre país: es tracta d'aprofitar la declaració d'independència que demà farà Kosovë i les cerques al Google que això comportarà. La proposta consisteix a encapçalar els nostres escrits amb el títol “Today Kosovo, tomorrow Catalonia”, que jo m'he permès d'ampliar als Països Catalans.

Afegir-hi un comentari

Today Kosovo, tomorrow Catalonia
Fantassin| Adreça electrònica | dissabte, 16 de febrer de 2008 | 23:36h

Bé, tampoc no farem de la terminologia un motiu de divergència però, en tot cas, cal aclarir que l'ús del terme PPCC no és, en aques cas, una "ampliació" sinó una opció terminològica per a referir-nos al mateix espai territorial, perquè, com sabeu, una part del catalanisme té per sinònims els termes "Catalonia" i "Catalan Countries (o Països Catalans)" arrel del llibre de Josep Guia: "Es molt senzill, digueu-li Catalunya":

http://www.psan.net/llibres/digueu-li/digueu-li.pdf

que aprofito per a proposar-vos que el descarregueu del link anterior i el rellegiu, si fa temps que ho ho heu fet, perquè no ha perdut actualitat.

Salutacions,
Fantassin

Fantassin ha dit...

Aquest és d'aquells moments tant inocus que li permetria al PSC treure's l'etiqueta de simple sucursal en comptes de partit nacional i catalanista. Mira que hauria estat fàcil no fer seguidisme en un formalisme com aquest! Doncs, no! Hi han caiugut de quatre grapes. Es nota en quins temes els amos de Madrid no estan disposats a deixar passar ni un bri.

--
http://fantassin.blogspot.com

Kosovo, deixa en evidència al PSC.

El PSOE de Catalunya ha quedat ben retratat al no donar suport al dret a decidir del poble de Kosovo. Espanya un cop més ens demostra que no te cap sensibilitat vers la pluralitat dels pobles.

Un cop més la visió imperialista i conqueridora del nacionalisme espanyol queda en evidència.......
querbosch | dilluns, 18 de febrer de 2008 | 17:21h
http://blocs.mesvilaweb.cat/querbosch