dimarts, de febrer 19, 2008

Dolors Nadal i els radicals de la Universitat

Quants projectes nacionals hi ha a Catalunya? : Espanya (ja sigui autonòmica, centralista o super-federal, amb Catalunya ben còmoda o incòmoda a dins) i la Independència.

El diari diu que un grup de radicals impedeixen l'acte de Dolors Nadal, entre els quals hi havia independentistes. Després la ràdio generalitza que els independentistes impedeixen un acte "contra el cànon digital" de la diputada. Diu que eren independentistes a seques, per tant, no sabem si eren comunistes, si eren de centreesquerra o si eren de dretes. Ens queda el dubte de que, si els boicotejadors haguessin estat afins a Iniciativa per Catalunya-Verds, els titulars no haurien dit "...un grup d'espanyols federalistes...!"

D'altra banda, les reaccions has posat èmfasi en que "tothom pot expressar-se sobre qualsevol tema a la Universitat si ho fa amb educació". De debò el Rector permetrà algun dia un acte d'apologia del genocidi si ho fa amb educació?? No podrien haver-se limitat a dir que la senyora Nadal no és feixista i, per tant, els estudiants estaven equivocats? I que si hi hagués un acte realment feixista, el Rector mateix ho prohibiria?