dissabte, de febrer 23, 2008

Duran ve a dir als convergents que no volen Rajoy que votin directament Zapatero

PSOE i PP estan d'acord en una cosa: governarà qui tregui un diputat més! Això és una bajanada! De què li serviria a un partit de dretes governar tenint en contra una esquerra en majoria absoluta? Seria una manera de perdre el temps fins al moment què s'imposés el seny i es formés un nou govern d'esquerres.
I continuant amb la manca de seny, diu en Duran que no pensa pactar amb el perdedor de les eleccions espanyoles. En Duran vé a dir a tots aquells votants convergents que no vulguin Rajoy i es rafiïn de que els seus vots ho puguin impedir, que ja saben que només serviran per tot el contrari, en el sentit que tot vot que no és per Zapatero serà un vot més per en Rajoy, donat que CiU no pensa formar pinya per evitar la presidència del PP, que tant ha atacat l'autonomia i la recuperació lingüística de Catalunya.

Entre en Duran i en Mas (aquell que el primer que va fer fa ser pactar amb ZP la retallada de l'Estatut) estem ben arreglats! Hauré de donar la raó als republicans en el sentit de que donava menys garanties per Catalunya en Mas que en Montilla!

3 comentaris:

bacus ha dit...

collonades de dreta/esquerra els partits es separant per llibertat o dictadura.

Fantassin ha dit...

Collonades de dreta/esquerra? No, sols en aparença! Dreta/esquerra en aquest cas és una vulgar escusa. Aquí hi ha una diferència clau entre espanyolisme i catalanisme. N'hi ha que s'han venut a Espanya perquè no els interessa la independència, sols el poder, i n'hi ha d'altres que entre un convergent espanyolista i un espanyol espanyolista no hi veuen tanta diferència llevat del fet de que al menys les coses estan més clares, hi ha menys confusió a l'hora d'apuntar cap a l'objectiu (ningú s'espera que en Montilla dongui passos de gegant cap a la independència però ningú s'esperava que en Pujol, "ecspañol del año" fés tant poc, ni tampoc que en Duran s'apuntés més a Espanya que a la independència). En aquest cas, que la dreta prefereixi Ecspanya i esquerra s'atreveixi més a la independència és conjuntural de l'estat espanyol. Potser en altres països, com Flandes, seria a l'inrevés, però en tot cas aquesta és la realitat catalana: el patriotisme convergent, si hi és, el tenen a l'armari!

kanopus06 ha dit...

hahah, que patètics que sou els esquerranosos. Per cert, l'estatut d'entrada el va retallar l'individu que heu posat de president, per tan menys hipocresia.
Per altra banda, preferiu un espanyolista d'esquerres, que un catalanista que no és d'esquerres.
Per mi perfecte, però ja de passada presenteu-vos conjuntament amb el PSOE, i així quedaran les coses clares.
Espero que esquerra perdi el grup parlamentari propi, ho celebraria moltíssim.