diumenge, de setembre 02, 2007

Eric i l'Exercit del Fenix (Documental sobre el cas d'Eric Bertran)

La XBS us assabenta d'una nova iniciativa de projeccio internacional aprofitant la plataforma de vi­deos YouTube.

El mon ha de saber-ho.

Des del bloc de Xavier Mir a Vilaweb (on ara fa un any va engegar-se la campanya " Jo tambe vull un estat propi" que ha donat lloc a la Xarxa de Blocs Sobiranistes i al web http://www.estatpropi.cat/ ) ens arriba una nova proposta. Es tracta d'un visionat massiu del documental sobre el cas d'Eric Bertran realitzat per Xevi Mató, subtitulat a l'angles per Heather Hayes i disponible a YouTube.

Mir proposa que la setmana del 27 d'agost al 2 de setembre s'escampi la iniciativa mitjançant apunts als blocs i enviament de notes de premsa o de correus als mitjans de comunicacio. A partir del 3 de setembre i fins al dia 9, es tracta de visionar tantes vegades com es pugui el documental sobre el cas Eric Bertran per tal que pugi posicions al ranquing i entri al circuit dels mes vistos. D'aquesta manera, mitjançant el recurs coordinat de les noves tecnologies de la informacio i de la comunicacio, s'espera aconseguir una projeccio internacional del cas d'Eric Bertran, del deficit democratic de l'Estat espanyol i de la presa de consciencia que esta experimentant el poble catala pel que fa als seus drets nacionals a fi de tenir un Estat propi.

El documental s'ha penjat a YouTube en cinc parts. El video que caldra visionar massivament es la primera part:
http://www.youtube.com/watch?v=aIiRFSCgGu4
(A la dreta del vi­deo hi trobareu els altres quatre fragments del documental).

Recordem que sobre aquest cas hi ha l'obra teatral Eric i l'Exercit del Fenix, de Victor Alexandre amb direccio de Pere Planella, que el mes de setembre començara a Valls i a Calella una gira pels Paisos Catalans.

Podeu anar seguint l'evolucio de la proposta al bloc de Xavier Mir: