dijous, de juliol 14, 2011

immigració, sexe i inspecció de treball

Nou article al Bloc Gran del Sobiranisme:

http://blocgran.cat/?p=6198

immigració, sexe i inspecció de treball

 juliol 14, 2011 |  Fantassin Manel |

Qui crida, més que parla, és una massatgista  probablement estrangera, com  es dedueix del seu espanyol amb fort accent andalús, que està criticant altres estrangers: “…no puedo competir con esas masajistas chinas de mi calle porque el cartel dice 25 € con pedicura y manicura, pero a medio masaje ofrecen a los hombres masturbación  por otros 25 y follar por 400…”. Però la dona és comprensiva i honesta, y quan  la seva companya fa un comentari genèric sobre els immigrants, la primera respon: “…yo me crié en la calle Sant Ramon que estaban tan llena de putas que tenia que apartar-las para poder entrar en mi casa, y todas toítas eran de Sevilla, ya se sabe que el último en llegar se busca la vida como puede, pero lo que no puede ser és que profesionales tituladas como yo suframos la compentencia de las putas cuando no semos putas. ¡La culpa es que el dinero en inspectores de trabajo también se lo gastan los políticos en eso, en pajas…!”
.
Nosaltres, que estem a la taula del costat, en aquest petit restaurant de Meridiana amb Marina,  no podem evitar estar pendents de la conversa d’aquestes dues joves. El vestit negre d’ambdues ens revela que probablement han vingut al tanatori a una vetlla o un funeral d’algú molt proper. Tot seguit l’altra pregunta com sap tan segur això del “local d’estètica “xinès. Li respon que és el que han coincidit a explicar-li la mitja dotzena de clients que ha recuperat, però afegeix que, a la vista que la majoria han preferit “la competència”,  “a igualtat de preus està clar que el sexe discret al mateix lloc on les seves esposes van a fer-se les ungles dels peus, és un valor afegit”. “Al final tendremos que hacer de putas? La culpa es del Mas, del Zapatero y del Trias que no saben hacer su trabajo”.
.
Quan per fi ens porten el dinar hem iniciat nosaltres una conversava autònoma a partir de la temàtica manllevada dels veïns però amb variacions. Un amic està molt d’acord amb l’alcalde de Salt, Jaume Torramadé,  de restringir el nombre d’estrangers perquè diu que ja en tenen un 45% d’immigrants contra un 55% d’autòctons. Els altres li saltem a la jugular per la component espanyolista d’aquest alcalde de CiU que considera “d’aquí” els estrangers espanyols, i que només considera immigrants als que no són espanyols.
.
És clar, després anem afegint altres  consideracions, ens anem acalorant, el nostre to tampoc és gaire discret. Quan s’adreça a nosaltres la massatgista vestida de dol quedem callats –tallats- de cop: “…disculpen… he oído vuestra conversación y a mi no me parece que los andaluces seamos extranjeros porque todos semos españoles…”. No teníem ganes en aquell moment d’iniciar un debat d’aquest estil, de manera que hàbilment el reconduïm per allunyar-lo del tema sobiranista. El final és de consens entre ambdues taules de comensals i, en boca de la segona de les noies de negre: “…mira què fàcilment els nostres polítics saben prohibir i multar els vianants lleugers de roba, i com són d’incapaços -o quina poca voluntat tenen- de vigilar i fer respectar els drets dels treballadors!
.
.
.
.

4 respostes

  1. vallfosca diu:
    Sincerament, aquest discurs que ens explica que els immigrats espanyolistes son els més colonitzadors, que ens explica aquest fet, deia, per a tal d’emmarcar el tema “immigració” és penós, d’una emoció elemental, essencialista, gens seriós, que no va enlloc, i que malmet un possible debat seriós, amés de recorrent.
    Els marxistes teniu un problema amb això, els liberals també, el que passa és que fins ara l’únic pronunciament respecta de la immigració (massiva) és el d’esquerres, que no passa de circumscriure-ho a un fet moral més dubtós que un dogma de Fe.
    Si no milloreu, i apugeu el llistó, el ramat se us revoltarà, per què tot aquest trist discurs no és res més que un atemptat al dret de ser nacionalment el que som a casa nostre. I no em vinguis en que les cases no tenen amo.
    Cordialment.
  2. Fantassin diu:
    Ni marxista ni feixista ni racista: considerar que els espanyols són d’aquí és com dir que al nord tenim els bascs o com qui va dient “…aquí a Espanya…”; els que parlen així, per molt Convergents que siguin, no deixen de ser uns vulgars ecspanyolistes.
  3. vallfosca diu:
    Cert, totalment cert, tens tota la raó, del que jo em queixo és de que circumscriviu el tema “immigració” en aquest aspecte i ja està, us penseu que amb aquesta reflexió heu fet alguna mena d’aportació essencial, però la realitat és que el tema “immigració” és una qüestió de gran abast i profunditat que mereix un altre mena de tractament molt més seriós. Aquesta és la meva queixa.
  4. Fantassin diu:
    Bé, per sort o per desgràcia ocupo més temps parlant amb gent que reflexionant, és per això el meu bloc ha estat des de sempre un anecdotari que m’ha semblant interessant difondre …però és veritat que de tant en tant m’agrada concloure temes parint alguna tesi farragosa. Així doncs quan ho faci amb aquest tema tindré en compte el que dius i provaré de no quedar-me gaire a la superfície.