divendres, de juny 18, 2010

No perdeu el temps en ximpleries catalanistes !Llegiu la nova entrada al Bloc Gran del Sobiranisme:18/06/2010-No perdeu el temps en ximpleries catalanistes ! http://blocgran.cat/?p=2281 )

No perdeu el temps en ximpleries catalanistes !

 juny 18, 2010 |  Fantassin Manel |

2anys
.
Ja fa 2 anys del Bloc Gran del Sobiranisme?? Doncs potser ja seria hora de deixar de perdre el temps -diuen les veus assenyades, des de La Vanguardia-, que ja som grans! Que això de cridar consignes patriòtiques al so de la gralla està bé de tant en tant, però la gent seriosa ha de saber parar quan toca  per tal prioritzar allò que és realment important! Estic llegint l’editorial de La Vanguardia de dilluns 14 i tot lliga, es com si hagués sonat un timbre d’escola, de final de l’hora de pati, de que ja n’hi ha prou de jugar a rotlles bizantins, perquè ara és l’hora de la classe seriosa. Però alerta! No crec que aquest sigui un curs per a nosaltres, pelagats, sinó pels nostres líders.

L’altre dia us deia que els polítics no manen, que qui mana resta a l’ombra ( http://blocgran.cat/?p=2203 ), controlant la premsa i gratificant o eliminant parlamentaris. Us deia també que el poder veritable, intangible i poderós, no és ximple i fa el que li cal per conservar-se, imposant els seus interessos per damunt del país.

deu-251x300Aquestes martingales les podem intuir lligant caps, com quan de sobte tothom es posa a excitar la població aprovant lleis en contra d’una burka inexistent a Catalunya per tal de distreure la gent del procés independentista que avança a velocitat de creuerQuina por!La veritat és que si no s’espavilen no els queda gaire temps per aconseguir que aquesta creixent “consciència catalana front Espanya” reverteixi en una productiva (pels que manen)  i estèril reacció antimusulmana, que distregui els catalans de l’espoli a mà armada que sofrim per part d’Espanya.

Però de tant en tant, si la situació comença a descontrolar-se, el poder comença a transmetre les consignes en obert. No dic obertament (clar i català) sinó  de manera mig encriptada i en espanyol, per a que ho entengui qui ho hagi d’entendre.

En quin moment es fa això? Doncs després de l’exitosa i gens publicitada manifestació independentista del proppassat dia 12; en mig de baralles per veure qui prohibeix més burkes i esgarrapa més vots a l’Anglada; després del tret de sortida de la IP sobiranista; en un context on les dretes catalanes s’han apuntat a l’oportunitat que els dóna la crisi, que elles mateixes han creat, d’intentar retallar el sou dels treballadors i aconseguir l’acomiadament lliure, ni que sigui a costa d’enviar a la merda els objectius de cohesió nacional.

Quines són les consignes? Doncs, no gaire diferents de La Puntaire racista que s’està difonent per la xarxa, fent propaganda de l’Anglada, mentre diu  que és una ximpleria això de la independència “…perquè el que cal és que no falti el pa amb tomàquet vanguardiaamb pernil”.

Només cal parar l’orella i escoltar, veureu com ràpidament es van difonent aquestes consignes, fins i al punt que jo ja les he sentides en boca d’un conegut, el qual les ha incorporat de manera subliminal (diu que, anant a votar al Camp Nou diumenge passat, fou un tema repetit en vàries converses).

Però jo no ho he vist fins dilluns a l’editorial de La Vanguàrdia: ve a dir que els catalans som bona gent (ens agrada el debat), però no som gaire llestos (tals debats independentistes, en comptes de ser una distracció sana, són una pèrdua de temps, fins al punt d’ocasionar greus problemes a la butxaca de tots els catalans. Si ho fem democràticament (una manera de dir que l’independentisme porta la llavor del mal i que els catalans correm un seriós perill de caure-hi), se’ns pot respectar, però hem de ser prou espavilats per deixar-nos de ximpleries, perquè  ara no és el moment de perdre el temps, sinó que ara toca retallar sous i d’altres coses realment importants. A la fi ve a dir que ja jugareu quan no tingueu altra feina, ara dediqueu-vos a derrocar el Tripartit per tal de posar al govern algú que es limiti a treballar per un futur realista i concertat, és a dir, espanyol.

.
Que tingueu  un bon jorn  de satisfaccions i de lluita en el camí de l’alliberament!
·
 Fantassin Manel
·
————————————————
 .
Etiquetes Política catalana |  9 comentaris »

9 respostes

 1. Alexandre Pineda Fortuny diu:
  Quan existirà L’Avantguarda, i desapareixerà
  “La Vanguardia” ?
  Fins llavors a mi no em trobaran amb papers del “Grupo Godó”,
 2. Albert diu:
  Per a ells mai serà el moment. Sempre repetiran el mateix discurs un cop rere un altre. El millor que podem fer és passar d’ells i anar a la nostra, com si no hi fossin. Ja s’ho trobaran!
 3. Jordi S. diu:
  Encara sortirà abans una edició en català del Mundo que de La Vanguardia convergent.
 4. fredi bentanachs chalaux diu:
  Es normal que la dreta i l’espanyolisme que en el fons ès el mateix, estiguin perduts i espantats veien com l’independentisme creix arreu, i ès més perillos que mai car aquest ès tranversal i ens aixapluga a tots els que volem un Estat català dins Europa i dins el si del forum de les nacions lliures del mon.
  No a Espanya, ja n’hi ha prou amb trecents anys de genocidi.
  Independència, visca la Terra lliure.
 5. Fantassin Manel diu:
  Fredi, hi ha uns quants dretans, que també corren per aquí, que es dediquen a qüestionar l’independentisme d’esquerres, posant en dubte que sigui independentisme pel fet de ser d’esquerres. No crec que s’ho creguin de debó, jo crec que ho diuen per mala consciència, perquè és obvi que mentre l’esquerra s’ha sacrificat en la lluita independentista ells contínuament han estat trobant moments que calia prioritzar la pela abans que la pàtria…
 6. Boi diu:
  Volem o no volem l’Independència de Catalunya, si la volem, cosa que no dubto, o u fem entre tots, i vol dir tots els catalans/es, o res afer. Desde la perspectiva exclusivament d’esquerres és converteix en el discurs den Mas, “el Paìs no està madur”, i el de la dreta ja el coneixem, Estatut o Concert economic. La candidatura transversal per l’Independència vol dir que necesitem a tothom, dretes, esquerres, centre, neolliberals, inmigrats reconvertits, en definitiva o i sóm tots o res a fer. A aquestes alçades tenim prous dades per decidir que Catalunya necesita tenir Estat com el pa, altrament correm el perill, seriós, de desapareixer com a poble. Aquest any, possiblement al Novembre, tenim el gran partit, ha un costat els espanyolistes i encaixistes, a l’altre els que volem l’INDEPENDÈNCIA a més de regenerar la vida social i política, només depen de nosaltres. Posdata, aconsseguida l’Independència els Catalans/es decidiran qui governa Catalunya, si les esquerres, o les dretes.
 7. Ignasi diu:
  Boi, al novembre o al desembre, o abans. ja us queda menys per a que quedeu amb un bon pam de nas.
 8. Joan de Bcn. diu:
  A la fi ve a dir que ja jugareu quan no tingueu altra feina, ara dediqueu-vos a derrocar el Tripartit per tal de posar al govern algú que es limiti a treballar per un futur realista i concertat, és a dir, espanyol.
  Es a dir, Mas.
 9. El Bloc Gran Del Sobiranisme » Blog Archive » Les prioritats dels nostres polítics diu:
  [...] aquest sentit, la setmana passada us deia que l’editorial de La Vanguardia em semblava una reacció  contra l’independentisme, per part [...]