dimarts, de juliol 08, 2008

Cartells gegants d’OFICINAS EN ALQUILER de Cushman & Wakefield (Layetana Inmobiliaria)



Cartells gegants d’OFICINAS EN ALQUILER de Cushman & Wakefield (Layetana Inmobiliaria)
No és bo donar-li la raó a un paranoic i la persona amb qui conversava al davant del Centre Comercial Glories de BCN (a tocar de la Torre Agbar) té molts punts per a obtenir un diagnòstic en aquest sentit, donat que està convençut de que la Legislació catalana de Política Lingüística sols pretén fer als rics més rics a base de donar-los l’exclusivitat de l’ús de l’espanyol a Catalunya.

Quan intento fer-li veure el contrari ell es limita a assenyalar les multes als petits comerços que solament retolen en espanyol sense que ningú multi els cartells gegants de 10 metres d’alçada com el que tenim al davant, retolats única, íntegrament i ostensible en espanyol.

Bon jorn i salut a totes i a tots!

2 comentaris:

DL ha dit...

Bé, tampoc no sabem si Layetana immobiliarias ha estat multada. També desconeixem si la llei afecta únicament a la retolació d'establiments o també a la publicitat. Hauríem d'ésser exègetes de la llei per saber si aquest rètol és publicitari o no. I també hauríem d'ésser exègetes per saber si pot haver-hi sancions o no.

Amb la llei a la mà, és possible posar multes a qualsevol persona per qualsevol cosa. La persona en qüestió, és clar, podria queixar-se o bé deixar de paga la multa i fer com si res. Tranquils, però, que tots podem ser Joseph K.

jordi MR ha dit...

mira-t'ho