dimecres, d’octubre 17, 2007

Triomf indiscutible d'en Carod-Rovira a "Tengo una pregunta para usted"

Triomf indiscutible d'en Carod-Rovira a "Tengo una pregunta para usted"

He dit sovint que en Carot no m'agradava fins que el vaig veure'l sortir-se'n, com no ho havien fet altres, d'un "tercer grau" de la Mònica Terribas a "La nit al dia".

I això no treu que jo em situï a l'extrema esquerra dels republicans, però tampoc no treu que els reconegui el seu paper sistèmic (que consisteix en aconseguir el vot centrista majoritari del catalanisme moderat i sobiranista), de la mateixa manera que el que vot d'extrema esquerra té per missió (fora dels períodes de guerres i revolucions) estirar de corda per tal d'evitar l'entreguisme del seu centre.

Es a dir, que podia votar-lo quan toca votar, però no m'agradava, i tot i que vaig revalorar-lo, veia amb pessimisme la seva aparició al programa de la primer cadena de la televisió espanyola. He de reconèixer que ha tornat a sortir-se'n.

En aquest programa allò que prima és l'habilitat per no semblar que estàs fugint d'estudi, per no enrotllar-te, per respondre a allò que et pregunten i per no fer el "primo". Tenia molt ben considerada l'habilitat oratòria d'en Llamazares però ha donat la sensació de no saber respondre a tot, i no per ganes d'ocultació, sinó per enrotllar-se massa. Tenia molt ben considerada la capacitat de semblar assenyat d'en Duran Lleida però de tant servil semblava que se'n fotés, i a més ha fet el ridícul amb el tema del vel (no tant per les idees exposades com per repetir-se i atabalar-se), i ha fet tanta apologia de l'espanyolisme que molts convergents de bé deuen estar cremant-li fotos.
Finalment en Carod semblava que entrava a l'escorxador; no estic d'acord amb la majoria de les coses que ha dit, però no es tracta d'això, es tracta de demostrar les habilitat que he esmentat, i en això ha triomfat. A veure si podem trobar aviat totes tres intervencions senceres al youtube.

4 comentaris:

bacus ha dit...

Tengo una pregunta - Carod

bacus ha dit...

s'ha lluit en llamazares intentant defensar la dictadura cubana, al final arribes a la conclusió que ni ha de bones i de dolentes tot depèn de si manen els teus. Bravo.

Lapa ha dit...

There are three kinds of women:

the pretty ones

the ugly ones

and the blondes...

New literary blog.

Lapa ha dit...

ESCRITOR UNIVERSAL PORTUGUÉS SUPERIOR: CRISTOVAO DE AGUIAR.

Él, también, ha traducido a portugués la abundancia de naciones por Adán Smith.

Lhe han concedido varios premios.

No olvidarte del nombre de este gran autor, tú oirá hablar de él pronto.

Gracias por tiempo del gasto en cultura universal.

Agradece por visitar.