divendres, de febrer 17, 2012

Per patriotisme diumenge 19 febrer Contra la Reforma Laboral !!!!

Nou article al Diari Gran del Sobiranisme: 
Per patriotisme diumenge 19 febrer Contra la Reforma Laboral !!!!
http://diarigran.cat/?p=5120 

(...) FANTASSIN MANEL. Comença el conflicte social a Catalunya ! Fins ara l’equilibri i els ponts de diàleg eren el mecanisme que garantia la pau social en aquelles societats on els agents socials eren prou potents. Però, és clar, quan una de les parts, la que sigui, creu que l’altra està captiva i derrotada… llavors li sembla que ja no cal perdre el temps...(...)




LLEGIU LA RESTA DE L'ARTICLE A :  http://diarigran.cat/?p=5120

divendres, de febrer 10, 2012

LÍNIA ROJA PERÒ AUTONOMISME DALTÒNIC

Nou article al Diari Gran del Sobiranisme:
http://diarigran.cat/?p=4801 

LÍNIA ROJA PERÒ AUTONOMISME DALTÒNIC 


(...)FANTASSIN MANEL. Oh, quina por! El President Català ha marcat una “línia roja” als seus socis del PP ! He corregut a posar Intereconomía, disposat a indignar-me morbosament presenciant la reacció de la caverna mediàtica i… quina decepció! Devia estar tan preparat “l’advertiment de la rengleta” que els ha merescut ben poc interès! I això que aquesta línia roja feia referència als atacs a la llengua catalana, que és precisament allò que el PP està fent amb total impunitat a casa nostra, més concretament dins les nostres comarques perifèriques (segons la nomenclatura de Josep Guia) (...)

LLEGIU LA RESTA DE L'ARTICLE A: http://diarigran.cat/?p=4801 

divendres, de febrer 03, 2012

CONSELLERS A LA PRESÓ

Nou article al Diari Gran del Sobiranisme

http://diarigran.cat/?p=4408


(...) Espanya ens roba? És clar que sí, però serem capaços d’esperar a menjar fins que Espanya ens retorni el botí que ens ha espoliat? En això estic d’acord amb els Convergents  i en desacord amb alguns independentistes que viuen d’esquivar el dia-a-dia amb l’argument tronat segons el qual no podem fer res fins el dia de la secessió. Sabeu quin és el problema? Que la gestió del dia-a-dia no és neutra i molts es justifiquen en ella per eternitzar el sotmetiment dels catalans,  perquè fins ara els manaires que ens ha tocat ho han fet amb mentalitat de colonitzats, consistent a limitar-se a administrar les engrunes que ens queden després de l’espoli i, amb això, garantir també la bona vida dels gestors. La continuació d’això ja ve rodada: perdonar impostos als rics i retallar atencions socials (...)


LLEGIU LA RESTA DE L'ARTICLE A:   http://diarigran.cat/?p=4408