divendres, de desembre 30, 2011

La Catalunya monàrquica fa aigües

Nou article al Diari Gran del Sobiranisme:

http://diarigran.cat/?p=2299

La Catalunya monàrquica fa aigües


"...La notícia de la congelació del Salari Mínim en 641 miserables euros ha coincidit, en Dia dels Innocents, amb la declaració d’ingressos de la Casa Reia Espanyola (els diners que ens costa el Rei i la seva família). La comparació no deixa de ser indecent, per molt que els informatius la comparin a la baixa amb les institucions presidencials no executives d’alguns països veïns, perquè la imatge d’aquests Presidents  és percebuda popularment com més útil, no tant lligada a les notícies de la “premsa rosa” i menys encara, és clar, a l’origen franquista. Al bar on sentia la notícia un home exclamà, adreçant-se a la periodista de Tele5 que parlava  des de la pantalla de TV: “…no compareu, collons! que el President de França no s’ho gasta en iots i en vacances!”, comentari òbviament simplista i inexacte però que aconseguí l’aprovació explícita, per aclamació, de la resta dels parroquians..."

LLEGIU LA RESTA DE L'ARTICLE A:      http://diarigran.cat/?p=2299 

divendres, de desembre 23, 2011

L’independentisme transversal que avança i el que roman en la fantasia

Nou article al Diari Gran del Sobiranisme:

http://diarigran.cat/?p=1964


L’independentisme transversal que avança i el que roman en la fantasia


(...) La capital gironina per la Independència! Això és política de normalitat amb resultat engrescador! És el camí que també motiva el Diari Gran del Sobiranisme, el camí de la transversalitat real, que avança a partir de facilitar els punts de contacte entre tots, sense plantejaments d'ideologia-ficció, cadascú des del seu perfil, des de la seva lluita -sovint la lluita dels uns contra els altres- i des dels seus propis interessos, plurals i diversos. No deixarem de barallar-nos per la defensa dels drets socials, laborals, empresarials, salarials... però quan calgui hem de saber i poder coordinar un cop de peu conjunt contra Espanya, com el de Girona amb el triomf de la moció presentada per la CUP. Aquest és el camí.  (...)


LLEGIU LA RESTA DE L'ARTICLE A:   http://diarigran.cat/?p=1964

dimecres, de desembre 21, 2011

Visca la clarificació espanyola del PSC!

Nou Article al Diari Gran del Sobiranisme:

http://diarigran.cat/?p=1716


Visca la clarificació espanyola del PSC! 

(...) El XII Congrés del PSC ha donat un resultat coherent amb el seu electorat. Caldria aclarir: “amb allò que queda del seu electorat després dels canvis que ha hagut en la societat catalana els darrers deu anys”. Els 400.000 votants que ha perdut el PSC han de ser considerats orfes i disponibles, a l’espera que siguin seduïts novament per un PSC renovat …o per altres organitzacions del centre-esquerra. (...)


LLEGIU LA RESTA DE L'ARTICLE:   http://diarigran.cat/?p=1716

dijous, de desembre 15, 2011

LES TV REGIONALS HAN MORT, VISCA LA TELEVISIÓ NACIONAL CATALANA !!!!

Nou article al Diari Gran del Sobiranisme:

http://diarigran.cat/?p=1549


LES TV REGIONALS HAN MORT, VISCA LA TELEVISIÓ NACIONAL CATALANA !!!!


(...)Fixeu-vos com 3800 km ferroviaris d’alta velocitat (Alemanya en té 1400) amb un cost de manteniment de 33000 € per km/any -trens a part-  sols podrien arribar a ser rendibles en el tram Barcelona-Madrid.  Quan després toca estalviar, tot això ja és estructura feta que caldrà mantenir tant sí com sí. En canvi, el catalans, que ja gastaven poc, s’afanyen a gastar encara menys a base de precaritzar la situació econòmica i sanitària dels seus conciutadans (encara que veig que això no impedeix el malbaratament en “vermuts institucionals”, en “anuncis de Nadal” i en alts càrrecs!). Però hi ha més víctimes importants: se senten rumors preocupants que parlen de buidar de contingut polític les delegacions internacionals, i ja han posat els “mitjans de comunicació nacionalitzadors” al punt de mira. Així doncs, mentre Espanya es vertebra nosaltres ens descohesionem socialment i política.(...)

LLEGIU LA RESTA DE L'ARTICLE A: http://diarigran.cat/?p=1549

divendres, de desembre 09, 2011

Independència ARA, no quan haguem remuntat Espanya !!!! (Francisco Sánchez)


Nou article al Diari Gran del Sobiranisme:

http://diarigran.cat/?p=1085

Independència ARA, no quan haguem remuntat Espanya !!!! (Francisco Sánchez)

"...Per a proclamar la independència cal 68 diputats, en tenim 86 contra només 49 imperialistes espanyols. A què esperem? Que es recuperi l’orgull espanyol a Catalunya després que nosaltres haguem remuntat Espanya amb els nostres sacrificis...?"

LLEGIU LA RESTA DE L'ARTICLE A: http://diarigran.cat/?p=1085